Basiskoers, exclusief op- en afslagkosten
Koersinformatie is ook terug te vinden op kitco.com
Goud € 43.621,16
Zilver € 517,95
Platina € 27.444,84
Palladium € 47.258,38

Verkoop uw zilveren sieraden eenvoudig en snel aan Van der Meulen Edelmetaal. U ontvangt bij ons de hoogst mogelijke en eerlijke prijs voor uw zilver. Onze ervaren taxateurs stellen de waarde van uw sieraden vast en maken een overzichtelijke prijsbepaling voor u. We hebben al meer dan tweehonderd jaar ervaring met de inkoop van zilver en om het u makkelijk te maken, is het mogelijk dat we uw zilveren sieraden bij u ophalen.

Inkoop zilveren sieraden

Door uw zilveren sieraden te verkopen aan Van der Meulen Edelmetaal profiteert u van de volgende voordelen:

 • De hoogste prijs voor uw zilver
 • Direct geld ontvangen: in cash, per bankoverschrijving of uitbetaald in metaal
 • Gratis vervoersservice: uw zilver binnen 24 uur bij u opgehaald
 • Duidelijke en betrouwbare taxatie

Wilt u meer informatie over de verkoop van zilveren sieraden of wilt u een taxatie bij ons aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0513 468 110 of stuur een e-mail naar info@meulen.nl. Maandag tot en met donderdag zijn we bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur en op vrijdag kunt u ons van 09:00 tot 14:30 uur bereiken. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Wij kopen de volgende zilveren sieraden in

Van der Meulen Edelmetaal koopt vrijwel alle zilveren sieraden in voor de hoogste prijs. Denk hierbij aan een paar zilveren oorbellen, een zilveren zegelring of een zilveren armband. Wellicht heeft u een sieraad geërfd waarvan u niet weet of het zilver is. Wij kopen ook beschadigde sieraden in; het maakt namelijk niet uit of het zilver nog functioneel is. Zolang uw sieraad zilver bevat, is het voor ons een waardevol object. Hieronder ziet u een overzicht van zilveren sieraden die we inkopen:

 • Zilveren kettingen
 • Zilveren oorbellen
 • Zilveren ringen
 • Zilveren horloges
 • Zilveren armbanden

Heeft u een zilveren sieraad in uw bezit dat hier niet tussenstaat? Bijvoorbeeld een zilveren broche of een diadeem; neem dan contact met ons op en vertel ons meer over het sieraad. Wij vertellen u direct of het voor ons interessant is om het zilver in te kopen.

Actuele waarde van een zilveren sieraad

De precieze prijs van uw zilveren sieraden is afhankelijk van de actuele zilverkoers. Daarnaast speelt ook de hoeveelheid zilver die het sieraad bevat een rol. Aan de hand van deze factoren bepalen we de prijs van uw zilver, u bent bij ons altijd verzekerd van een eerlijke prijs. De functionaliteit van het zilver is niet belangrijk bij de taxatie. Ook beschadigd zilver is nog steeds zilver en dus waardevol.

De huidige zilverprijs vindt u terug in de Kitco zilverindex.

Werkwijze bij de inkoop van zilveren sieraden

Verkoop uw zilveren sieraden voor de hoogste prijs aan Van der Meulen Edelmetaal. Wij zijn een betrouwbare partij. Dit is ook terug te zien in de zes stappen die wij volgen bij het inkopen van uw zilver:

1. Neem telefonisch contact met ons op via 0513 468 110 of stuur een e-mail naar info@meulen.nl met een foto van uw zilveren sieraad. Aan de hand van deze foto maken we direct een eerste inschatting van de waarde van het zilver.

2. Onze vervoersservice zorgt ervoor dat uw zilver binnen 24 uur gratis bij u opgehaald wordt. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken bij onze vestiging in Friesland.

3. We analyseren het sieraad en smelten het zilver.

4. Na het omsmelten bepalen we de waarde van het zilver in het sieraad. Dit doen we op basis van de Edelmetaal Waarborg Nederland B.V. en de actuele zilverprijs. De Edelmetaal Waarborg Nederland B.V. is door het ministerie van Economische Zaken aangewezen als onafhankelijke rechtspersoon. Omdat wij hierbij aangesloten zijn, weet u dat we de prijs vaststellen op betrouwbare en eerlijke wijze.

5. We stellen een definitieve offerte op die geheel vrijblijvend is. Hierin staat een duidelijke analyse en de prijs die we bereid zijn om te betalen voor uw zilver.

6. Na uw akkoord zorgen we ervoor dat u direct geld ontvangt voor uw zilveren sieraden. U ontvangt contant geld, een bedrag per bankoverschrijving of de waarde van het zilver in metaal.

Behalve zilveren sieraden koopt Van der Meulen Edelmetaal ook andere soorten zilver in. Voorbeelden hiervan zijn zilverbaren en zilveren munten.

Het proces is bij ons van begin tot eind transparant en we vertellen u duidelijk waar de prijs op gebaseerd is. Voor meer informatie over onze werkwijze neemt u telefonisch contact met ons op via 0513 468 110.

Zilveren sieraad verkopen

Contact opnemen met Van der Meulen Edelmetaal

Wilt u meer weten over het verkopen van zilveren sieraden of wil u een eerste indicatie over de waarde van uw zilver? Neem dan contact op met de zilverexperts van Van der Meulen Edelmetaal. We zijn telefonisch bereikbaar op 0513 468 110 en per e-mail op info@meulen.nl. Daarnaast kunt u onderstaand contactformulier invullen.

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
E-mailadres*

Over Van der Meulen

Al meer dan 200 jaar is Van der Meulen Edelmetaal toonaangevend op het gebied van edelmetaal recycling. Wij zijn als één van de weinige een gespecialiseerd inkoper van goud met het financieel gezond certificaat. U kunt dus gerust uw goud verkopen aan Van der Meulen Edelmetaal.

Openingstijden

 • Maandag08:00 - 17:00
 • Dinsdag08:00 - 17:00
 • Woensdag08:00 - 17:00
 • Donderdag08:00 - 17:00
 • Vrijdag08:00 - 14:30
 • ZaterdagGesloten
 • ZondagGesloten

Contact

Van der Meulen Edelmetaal
Polderboskdyk 13-A
8501 ZJ Joure

Postbus 17
8500 AA Joure

info@meulen.nl
Tel. 31 (0) 513 468 110
Fax +31 (0) 513 468 112

Copyright Van Der Meulen 2017
DOR
bekijk onze voorwaarden
Wwft
Privacyverklaring
datum gedeponeerd: 11-05-2017
onder nummer 013251150