Basiskoers, exclusief op- en afslagkosten
Koersinformatie is ook terug te vinden op kitco.com
Goud € 43.644,63
Zilver € 518,27
Platina € 27.434,23
Palladium € 47.284,42

Gemakkelijk en veilig uw zilveren ringen verkopen aan Van der Meulen Edelmetaal voor de eerlijkste en hoogste prijs. Onze zilverspecialisten taxeren uw zilveren ringen en maken vervolgens een heldere en overzichtelijke prijsbepaling. Wij hebben meer dan 200 jaar ervaring met het inkopen van zilver en wij halen indien gewenst de zilveren ringen bij u op, zodat u niet op pad hoeft om uw zilver te verkopen.

Inkoop van zilveren ringen

Verkoop uw zilveren ringen aan Van der Meulen Edelmetaal en u profiteert van de volgende voordelen:

 • Wij betalen u de hoogste prijs
 • Ontvang direct geld: contant, bankoverschrijving of in metaal
 • Betrouwbare en heldere taxatie
 • Gratis vervoersservice: laat uw zilveren ringen bij u ophalen

Neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw zilveren ringen of het aanvragen van een taxatie. U kunt ons van maandag tot en met donderdag bereiken van 09:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 09:00 tot 14:30 uur via 0513 468 110. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@meulen.nl of door gebruik te maken van het contactformulier.

Welke zilveren ringen kunt u aan ons verkopen?

Wij kopen bijna alle ringen in tegen de hoogste prijs. Te denken valt aan zilveren ringen met witte stenen, zilveren zegelringen of zilveren ringen die u hebt geërfd waarvan u niet weet wat voor soort ringen het zijn. Daarnaast kopen wij ook beschadigde zilveren ringen in. Het maakt voor ons niet uit of de ringen niet meer functioneel zijn. Zolang de ringen zilver bevatten, hebben deze ringen een bepaalde waarde. Hieronder vindt u een overzicht van ringen die wij onder andere inkopen:

 • Zilveren ringen met witte steen
 • Zilveren ringen met witte parel
 • Zilveren ringen met witte saffier
 • Zilveren ringen met wisselbare steen
 • Zilveren ringen met robijn

Heeft u zilveren ringen die hier niet genoemd staan, die u aan ons wilt verkopen? Neem dan contact met ons op om meer informatie over de ringen te geven. Wij vertellen u meteen of wij deze zilveren ringen inkopen.

Zilveren trouwringen inruilen voor geld

Trouwringen van huwelijken die niet meer in stand zijn kunt u eenvoudig verkopen aan Van der Meulen Edelmetaal. U krijgt direct geld voor de ringen en wij halen deze kosteloos bij u op. Het is hierbij niet van belang of de ringen volledig van zilver gemaakt zijn of dat de ringen deels uit zilver bestaan. Onze ervaren taxateurs analyseren de ringen en stellen direct vast hoeveel geld we voor de ringen betalen.

Stappenplan bij de inkoop van zilveren ringen

Verkoop uw zilveren ringen voor de hoogst mogelijke prijs aan Van der Meulen Edelmetaal. Wij hanteren zes eenvoudige stappen:

 1. We maken een eerste inschatting van de waarde van de ringen aan de hand van de informatie die u geeft. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 0513 468 110 of stuur een e-mail naar info@meulen.nl. Voeg een foto van de ring die u wilt verkopen toe aan de e-mail.
 2. Binnen 24 uur halen we de zilveren ringen kosteloos bij u op met onze vervoersservice. Het is eveneens mogelijk om een afspraak te maken bij onze vestiging in Friesland.
 3. We maken een analyse van de ringen en smelten het zilver.
 4. Wanneer we de zilveren ringen hebben omgesmolten, stellen we de waarde vast op basis van de analyse van Edelmetaal Waarborg Nederland B.V. en aan de hand van de actuele zilverwaarde. Deze instantie is een onafhankelijke rechtspersoon die aangewezen is door het Ministerie van Economische Zaken. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare waardebepaling.
 5. Vervolgens krijgt u van ons een definitieve, vrijblijvende offerte. Hierin staat een heldere analyse van het gehalte van de zilveren ringen met de bijbehorende prijs die we u bieden.
 6. U ontvangt bij akkoord op de offerte direct geld in de vorm van cash, bankoverschrijving of in metaal.

Naast de inkoop van zilveren ringen verzorgen we ook de inkoop van andere soorten zilver. Denk hierbij aan zilveren sieraden, zilver baren en zilveren munten.

Het gehele proces is transparant waardoor u verzekerd bent van een eerlijke prijs voor uw zilver. Neem voor meer informatie over de prijsindicatie contact met ons op door te bellen naar 0513 468 110.

Gouden ring verkopen

Actuele waarde zilveren ringen

De waarde van uw zilveren ringen zijn sterk afhankelijk van de actuele zilverprijs en de precieze hoeveelheid zilver die de sieraden bevatten. Wij stellen de prijs vast aan de hand van deze factoren en geven u een eerlijke prijs voor het zilver. De functionaliteit van het zilver heeft geen invloed op de prijs.

De actuele zilverprijs vindt u in de Kitco zilverindex

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over onze werkwijze of over de prijzen van zilver neemt u contact op met de specialisten van Van der Meulen Edelmetaal. Bel ons op 0513 468 110 of vul onderstaand contactformulier in.

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
E-mailadres*

Over Van der Meulen

Al meer dan 200 jaar is Van der Meulen Edelmetaal toonaangevend op het gebied van edelmetaal recycling. Wij zijn als één van de weinige een gespecialiseerd inkoper van goud met het financieel gezond certificaat. U kunt dus gerust uw goud verkopen aan Van der Meulen Edelmetaal.

Openingstijden

 • Maandag08:00 - 17:00
 • Dinsdag08:00 - 17:00
 • Woensdag08:00 - 17:00
 • Donderdag08:00 - 17:00
 • Vrijdag08:00 - 14:30
 • ZaterdagGesloten
 • ZondagGesloten

Contact

Van der Meulen Edelmetaal
Polderboskdyk 13-A
8501 ZJ Joure

Postbus 17
8500 AA Joure

info@meulen.nl
Tel. 31 (0) 513 468 110
Fax +31 (0) 513 468 112

Copyright Van Der Meulen 2017
DOR
bekijk onze voorwaarden
Wwft
Privacyverklaring
datum gedeponeerd: 11-05-2017
onder nummer 013251150