Basiskoers, exclusief op- en afslagkosten
Koersinformatie is ook terug te vinden op kitco.com
Goud € 43.625,34
Zilver € 517,95
Platina € 27.445,80
Palladium € 47.260,31

Van der Meulen Edelmetaal levert al ruim tweehonderd jaar hoogwaardige edelmetaal halffabrikaten aan juweliers, goudsmeden en zilversmeden. Onze halffabrikaten van goud, zilver, platina en palladium worden uitsluitend gemaakt van gerecycled edelmetaal en zijn verkrijgbaar in diverse vormen zoals plaat, draad en soldeer. Ze kunnen worden gebruikt voor de productie en reparatie van sier- en gebruiksvoorwerpen.

De voordelen van edelmetaal halffabrikaten van Van der Meulen

 • Hoogwaardige kwaliteit halffabrikaten
 • Goud, zilver, platina en palladium beschikbaar
 • Leverbaar in plaat, draad, octogoon, soldeer en naadloze buis
 • Ruim 200 jaar dé partner voor de zakelijke markt

Wilt u edelmetaal halffabrikaten bestellen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0513 468 110 of klik op de button ‘Direct bestellen’.

Bel: 0513 468 110Direct bestellen

Ons assortiment halffabrikaten voor juweliers en edelsmeden

Al sinds onze oprichting in 1799 leveren wij materialen aan juweliers en edelsmeden voor de productie van onder andere sieraden. Het assortiment van Van der Meulen bestaat uit:

 • Plaat
 • Draad
 • Octogoon
 • Soldeer
 • Naadloze buis

De halffabrikaten uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in diverse legeringen goud, zilver, platina en palladium.

Halffabrikaat plaat

Bij Van der Meulen kunt u kiezen uit diverse platen voor de vervaardiging van handgemaakte sieraden. Het plaatmateriaal is verkrijgbaar in verschillende diktes, kleuren en metaallegeringen. Platen zijn veelal uit voorraad leverbaar. Klik op de button ‘Overzicht halffabrikaten’ voor ons assortiment. Plaat is verkrijgbaar in de kleuren rood, donkerrood, rosé, lichtrosé, geel en wit.

Halffabrikaat draad

Draad is leverbaar in verschillende diktes, lengtes en kleuren. Het halffabrikaat is daarnaast verkrijgbaar in meerdere goud-, platina- en palladiumlegeringen. Het wordt veelvuldig gebruikt in de productie van sieraden en is daarom geschikt voor juweliers en edelsmeden. Klik op onderstaande de button voor het complete aanbod. Draad is verkrijgbaar in de kleuren rood, donkerrood, rosé, lichtrosé, geel en wit.

Halffabrikaat octogoon

Octogoon is een goedkope draadvorm. Het komt rechtstreeks uit de wals en is niet verder bewerkt. Octogoondraad is leverbaar in goud- en platinalegeringen en kunt u bestellen in verschillende diktes en lengtes. Klik op onderstaande button voor het aanbod. Octogoon is verkrijgbaar in de kleuren rood, donkerrood, rosé, lichtrosé, geel en wit.

Halffabrikaten naadloze buis

In ons assortiment vindt u naadloze buizen van diverse afmetingen en diktes. De buizen zijn verkrijgbaar in legeringen van goud, zilver en palladium. Naadloze buis is verkrijgbaar in de kleuren geelgoud en witgoud.

Halffabrikaten soldeer

Soldeer kan gebruikt worden voor het solderen van edelmetalen. Van der Meulen heeft goudsoldeer, zilversoldeer en platinasoldeer, dat verkrijgbaar is in platen van verschillende diktes. Klik op de button voor meer informatie.
Soldeer is verkrijgbaar in de kleuren geel, rood en wit.

Overzicht halffabrikaat

Prijzen van onze halffabrikaten

De prijzen van metalen zijn koersafhankelijk en kunnen wij daarom niet tonen op onze website. Voor prijzen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0513 468 110, een e-mail te sturen naar info@meulen.nl of door het contactformulier in te vullen.

Korting op uw factuur

Wanneer u uw edelmetaalafval bij ons inlevert, wordt dit verrekend met de kosten van uw bestelling. Onze concurrerende prijzen worden op deze manier nog voordeliger.

Edelmetaal halffabrikaten op maat

 In onze brochure Standaard leveringsprogramma halffabrikaten vindt u ons complete aanbod. Wij kunnen u echter ook van dienst zijn als u speciale wensen heeft omtrent legeringen of afmetingen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze producten of direct bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel met 0513 468 110 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
E-mailadres*

Over Van der Meulen

Al meer dan 200 jaar is Van der Meulen Edelmetaal toonaangevend op het gebied van edelmetaal recycling. Wij zijn als één van de weinige een gespecialiseerd inkoper van goud met het financieel gezond certificaat. U kunt dus gerust uw goud verkopen aan Van der Meulen Edelmetaal.

Openingstijden

 • Maandag08:00 - 17:00
 • Dinsdag08:00 - 17:00
 • Woensdag08:00 - 17:00
 • Donderdag08:00 - 17:00
 • Vrijdag08:00 - 14:30
 • ZaterdagGesloten
 • ZondagGesloten

Contact

Van der Meulen Edelmetaal
Polderboskdyk 13-A
8501 ZJ Joure

Postbus 17
8500 AA Joure

info@meulen.nl
Tel. 31 (0) 513 468 110
Fax +31 (0) 513 468 112

Copyright Van Der Meulen 2017
DOR
bekijk onze voorwaarden
Wwft
Privacyverklaring
datum gedeponeerd: 11-05-2017
onder nummer 013251150