Basiskoers, exclusief op- en afslagkosten
Koersinformatie is ook terug te vinden op kitco.com
Goud € 43.621,16
Zilver € 517,95
Platina € 27.444,84
Palladium € 47.258,38

Eenvoudig en veilig uw gouden ringen verkopen aan Van der Meulen Edelmetaal voor de hoogste prijs. Wij taxeren uw gouden ring en maken de prijsbepaling helder en inzichtelijk zodat u altijd een eerlijke en hoge prijs voor uw gouden sieraden ontvangt. Van der Meulen Edelmetaal heeft meer dan 200 jaar ervaring met het inkopen van goud. Om uw gouden ringen aan ons te verkopen hoeft u niet eens de deur uit; wij halen uw ringen kosteloos bij u op.

Inkoop van gouden ringen

Verkoop uw gouden ringen aan Van der Meulen Edelmetaal en profiteer van de volgende voordelen:

 • Ontvang de hoogste en eerlijkste prijs voor uw gouden ringen
 • Wij betalen u direct contant uit
 • Betrouwbare en uitgebreide taxatie en inkoop van goud
 • Maak gebruik van onze gratis vervoersservice: wij halen de gouden ringen bij u op

Voor meer informatie over het verkopen van uw gouden ringen of het aanvragen van een taxatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 09:00 tot 14:30 uur. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@meulen.nl of door het contactformulier in te vullen.

Welke gouden ringen kunt u aan ons verkopen?

Van der Meulen Edelmetaal koopt bijna alle soorten ringen in voor een eerlijke en hoge prijs. Dit kan gaan om gouden ringen die op de markt terecht komen door een faillissement of door een bedrijfsbeëindiging. In onderstaand overzicht ziet u welke ringen u onder andere aan ons kunt verkopen.

 • Gouden ring met diamant
 • Gouden ring met briljant
 • Gouden ring met steen
 • Gouden zegelring
 • Gouden ring 14 karaat
 • Gouden trouwring
 • Handgemaakte gouden ring
 • Witgouden ring
 • Rosé gouden ring

 

Bent u in het bezit van een gouden ring die niet in bovenstaand overzicht staat en u wilt deze aan ons verkopen? Neem contact met ons op en vertel ons meer over de ring. Wij kunnen u direct vertellen of wij uw ringen inkopen.

Informatie voor juweliers

Wij ontvangen regelmatig meerdere gouden ringen en andere gouden sieraden vanuit juweliers. Door onze vakkundige en betrouwbare prijsbepaling ontvangen juweliers altijd een eerlijke prijs van ons. Beschikt u over meerdere gouden ringen, zoals een zegelring of een ring uit een huwelijk dat niet meer in stand is, die door u zijn ingekocht van particulieren? Maak dan een afspraak met ons of laat uw goud gratis ophalen bij uw juwelierszaak door onze vervoersservice.

Stappenplan inkoop van gouden ringen

Verkoop gouden ringen voor de hoogste prijs aan Van der Meulen in zes gemakkelijke stappen.

 1. Neem telefonisch contact met ons op via 0513 468 110 of stuur een e-mail naar info@meulen.nl met een foto van de gouden ring die u wilt verkopen. Wij maken een eerste inschatting van de waarde van de ring.
 2. De gouden ringen worden binnen 24 uur kosteloos bij u opgehaald door onze vervoersservice. U kunt ook een afspraak maken om langs te komen in onze vestiging in Friesland.
 3. Vervolgens maken wij een analyse en wordt het goud gesmolten.
 4. Wanneer de gouden ringen zijn omgesmolten, bepalen we de waarde op basis van de edelmetaalanalyse van Edelmetaal Waarborg Nederland B.V. en door de dan geldende goudkoers. Edelmetaal Waarborg Nederland B.V. is een onafhankelijk en zeer betrouwbaar rechtspersoon die is aangewezen door het Ministerie van Economische Zaken.
 5. U ontvangt van ons een definitieve en vrijblijvende offerte met een heldere analyse en de prijs die wij u bieden.
 6. Bij akkoord met de offerte betalen wij u direct uit in cash, via bankovermaking of in metaal.

Wij kopen naast gouden ringen ook andere soorten goud in, zoals gouden sieraden, goudbaren, sloopgoud, gouden munten en oud goud.

Het inkoopproces is volledig transparant zodat u weet dat wij u altijd een eerlijke prijs bieden. Voor meer informatie of een prijsindicatie van uw gouden ringen neemt u contact met ons op via 0513 468 110.

Gouden ring verkopen

Actuele waarde gouden ringen

De waarde van gouden ringen is afhankelijk van de actuele goudprijs en de netto hoeveelheid goud in de ring. Wij berekenen de goudprijs op basis van deze factoren, zodat u een eerlijke prijs ontvangt voor uw gouden ring. De functionaliteit of de zuiverheid van het goud zijn minder van invloed op de prijs.

De actuele goudprijs vindt u in de Kitco goudindex.

Neem contact op met Van der Meulen Edelmetaal

Voor vragen over onze prijsbepaling of de actuele goudprijs neemt u contact op met de goudexperts van Van der Meulen Edelmetaal. U kunt ons bereiken via 0513 468 110 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
E-mailadres*

Over Van der Meulen

Al meer dan 200 jaar is Van der Meulen Edelmetaal toonaangevend op het gebied van edelmetaal recycling. Wij zijn als één van de weinige een gespecialiseerd inkoper van goud met het financieel gezond certificaat. U kunt dus gerust uw goud verkopen aan Van der Meulen Edelmetaal.

Openingstijden

 • Maandag08:00 - 17:00
 • Dinsdag08:00 - 17:00
 • Woensdag08:00 - 17:00
 • Donderdag08:00 - 17:00
 • Vrijdag08:00 - 14:30
 • ZaterdagGesloten
 • ZondagGesloten

Contact

Van der Meulen Edelmetaal
Polderboskdyk 13-A
8501 ZJ Joure

Postbus 17
8500 AA Joure

info@meulen.nl
Tel. 31 (0) 513 468 110
Fax +31 (0) 513 468 112

Copyright Van Der Meulen 2017
DOR
bekijk onze voorwaarden
Wwft
Privacyverklaring
datum gedeponeerd: 11-05-2017
onder nummer 013251150