Basiskoers, exclusief op- en afslagkosten
Koersinformatie is ook terug te vinden op kitco.com
Goud € 43.624,38
Zilver € 517,95
Platina € 27.449,98
Palladium € 47.259,34

Beleggingsbaren bieden u de mogelijkheid om uw papieren geld te beleggen en dit om te zetten in zogenaamd ‘hard’ geld. Dit is vooral ideaal tijdens periodes van financiële en economische instabiliteit omdat de baren de positie innemen van geld of puur edelmetaal. Deze beleggingsbaren zijn te koop in verschillende formaten en gewichten. Van der Meulen Edelmetaal biedt u de mogelijkheid om beleggingsbaren in zowel goud als zilver aan te schaffen. U koopt al goudbaren van 1 gram tot een gewicht van wel 12,5 kilogram. Zilverbaren zijn verkrijgbaar vanaf 50 gram en gaan tot een gewicht van 15 kilogram. De voordelen van beleggingsbaren:

 • Financiële zekerheid in tijden van economische crisis
 • Ontwijk de relatief hoge premies die u betaalt voor beleggingsmunten
 • Eenvoudig te kopen en te verkopen bij edelmetaalhandelaren over de hele wereld
 • Profiteer van btw-vrije goudbaren: zilverbaren worden belast met 21% btw

Bent u benieuwd naar ons aanbod beleggingsbaren of wilt u meer informatie over het kopen van goud- en zilverbaren? Neem dan contact op met de specialisten van Van der Meulen Edelmetaal.

Bel: 0513 468 110 info@meulen.nl

Tips bij de aanschaf van beleggingsbaren

We hebben een aantal tips op een rijtje gezet die u op weg helpen wanneer u overweegt om te investeren in beleggingsbaren. Het is namelijk belangrijk dat u op de hoogte bent van een aantal feiten.

 • Koop alleen beleggingsbaren die geslagen of gegoten zijn in tenminste 999,9% puur zilver of goud. Let er daarnaast ook op dat u alleen nieuwe baren koopt. Hierdoor weet u zeker dat de producten van de hoogste kwaliteit en zuiverheid zijn. Beleggingsbaren die aan deze eisen voldoen, zijn erkend door de London Bullion Market Association.
 • Van der Meulen edelmetaal beschikt over baren met een LMBA erkenning. Deze beleggingsbaren zijn over de hele wereld vrij te verhandelen en zijn voorzien van een Good Delivery status. Controleer altijd uw goud- en zilverbaren daarom extra goed op een betreffend stempel.

Wanneer u in het bezit bent van beleggingsbaren die voldoen aan de eisen van de LBMA weet u zeker dat de baren wereldwijd verhandelbaar zijn. Mocht u in een regio gaan wonen die veel last heeft van muntdevaluatie, dan is het een uitkomst om te investeren in beleggingsbaren. Een ander voordeel is dat sommige landen een extra premie betalen voor fysiek edelmetaal. Dit levert u winst op wanneer u besluit de baren in een betreffend land te verkopen.

Goudbaren verkopen aan Van der Meulen Edelmetaal

Wanneer u besluit uw goudbaren te verkopen, ontvangt u bij Van der Meulen Edelmetaal gegarandeerd de hoogste prijs voor het goud. We bieden u een gratis ophaalservice en betalen het bedrag direct uit. Omdat u bij ons volledig inzicht krijgt in het taxatieproces, bent u verzekerd van een eerlijke prijs voor uw goudbaren. Onze medewerkers maken gebruik van de actuele goudkoers die eveneens voor u inzichtelijk is.

Bent u benieuwd naar de waarde van uw goudbaren of wilt u beleggingsbaren aanschaffen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0513 468 110 of stuur een e-mail naar info@meulen.nl.

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
E-mailadres*

Over Van der Meulen

Al meer dan 200 jaar is Van der Meulen Edelmetaal toonaangevend op het gebied van edelmetaal recycling. Wij zijn als één van de weinige een gespecialiseerd inkoper van goud met het financieel gezond certificaat. U kunt dus gerust uw goud verkopen aan Van der Meulen Edelmetaal.

Openingstijden

 • Maandag08:00 - 17:00
 • Dinsdag08:00 - 17:00
 • Woensdag08:00 - 17:00
 • Donderdag08:00 - 17:00
 • Vrijdag08:00 - 14:30
 • ZaterdagGesloten
 • ZondagGesloten

Contact

Van der Meulen Edelmetaal
Polderboskdyk 13-A
8501 ZJ Joure

Postbus 17
8500 AA Joure

info@meulen.nl
Tel. 31 (0) 513 468 110
Fax +31 (0) 513 468 112

Copyright Van Der Meulen 2017
DOR
bekijk onze voorwaarden
Wwft
Privacyverklaring
datum gedeponeerd: 11-05-2017
onder nummer 013251150